Чому ми маємо навчити підростаюче покоління?

Коли думаєш над цим питанням, мимоволі згадуєш своє дитинство. А чому нас вчили?

Зі шкільної лави ми з відкритими ротами слухали, що жити треба по совісті, бути щирими, справедливими, та й далі за списком... Але всі ці праведні слова зовсім не збігалися з тією реальністю, в якій ми жили. Зарплат на нормальне життя не вистачало, довкола панувало беззаконня та злидні. Гроші потрапляли до рук представників влади та кримінальних структур. Всім їм, звісно, ​​було глибоко наплювати на справедливість, як і зараз. А звичайні люди змушені були виживати. Кожен крутився, як міг і шукав, де і під кого прогнутися, щоб мати нагоду ближче підібратися до годівниці.

Зараз ситуація не набагато покращилася і, хоч активну боротьбу з корупцією, більшістю тих, хто прагне місця у владі, рухають корисливі мотиви. Тому що в голові міцно вкоренилася, яка передається з покоління в покоління, думка «хочеш жити – умій крутитися».

Але тішить і те, що серед нашої молоді є ті, хто не боїться відкрито заявляти про свої права та відстоювати їх законним чином. Ті, хто не залишається байдужим до проблем людей та держави загалом та намагається їх вирішити.

Хочу всім нам побажати - не прогинайте під цю систему!

Рухайтесь уперед! Якщо кожен візьме на себе відповідальність і житиме за законом, показуючи це власним прикладом поколінню що підростає, - ми побудуємо нормальну і здорову країну в якій кожен почуватиметься захищеною.